پاورپوینت-نکات-مهم-در-حفظ-بهداشت-مواد-غذایی
پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی: .ppt
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 35
حجم فایل: 1470 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

 

پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

فرمت فایل : پاورپوینت

قابل ویرایش

تعداد اسلایدها :  35    اسلاید

فهرست مطالب:

بیماری های ناشی از غذا

مشکلات ناشی از ایمنی مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی

موارد قابل توجه در نمونه طبق استاندارد

شرایط و مدت نگهداری مواد غذایی

تقلب در مواد غذایی

تقلب در فرآورده های گوشتی

تقلب در فرآورده های غلات

تقلب در ادویه ها

تقلب در آبلیمو

تقلب در شیر و فرآورده های آن

تقلب در عسل

بخشی از اسلایدها :

مقدمه

غذا یکی از ضروریات ادامه حیات انسان است.

 غذا: ماده جامد یا مایعی که بعد از خوردن و هضم شدن، از طریق روده ها جذب و برای نگهداری نسوج و بافتها، ترمیم بافتهای از بین رفته،رشد و نمو،تولید مثل سلولی،تنظیم فعل و انفعالات حیاتی،ایجاد حرارت و انرژی و بالاخره تشکیل مواد ذخیره ای، در بدن مصرف می شود.

غذا در صورتی می ‌تواند برای انسان مفید و نیازش را برطرف کند که عاری از هرگونه آلودگی باشد در غیر اینصورت باعث بروز انواع مسمومیت ها و عفونتهای غذایی و در نتیجه بیماری مصرف کننده شده و از جنبه های مختلف ضررهای جبران ناپذیری به فرد و جامعه تحمیل می ‌کند.

از طرفی با افزایش روز افزون جمعیت، تولید و تهیه مواد غذایی کافی یکی از مسائل پیچیده و بسیار  مشکل به‌ ویژه در ممالک جهان سوم می‌ باشد و با وجود این مشکل مسائلی مانند عدم رعایت موازین بهداشتی در مراحل مختلف تولید و تهیه و مصرف مزید بر علت شده و سبب کاهش هرچه بیشتر مواد غذایی قابل استفاده برای انسان می‌ گردد.

مشکلات ناشی از ایمنی مواد غذایی

سموم طبیعی:

مایکوتوکسینها

بیوتوکسینهای دریایی

گلوکوزیدهای سیانوژنیک

توکسینهای موجود در قارچهای سمی مانند آفلاتوکسینها و اکراتوکسین A

به میزان قابل اندازه گیری در غذاهای اصلی موجود بوده و مشکلات سلامتی ناشی از در معرض قرار گیری طولانی مدت با این قبیل سموم به ندرت گزارش شده است.

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.